Upplevelsemuseet

Företagsevent

En unik upplevelse för ert företag

Om du vill skapa ett oförglömligt minne för dig och ditt team är en abonnering av vårt museum en god idé. Ni kommer gå härifrån med känslan av att ha provat något nytt och annorlunda tillsammans!

Bredden på museet gör att alla kommer hitta något de finner intressant och spännande, vare sig det är att hålla i en afrikansk jättesnigel, smaka på annorlunda ting, utmana sin höjdrädsla i Virtual Reality eller bara lära sig mer om andra kulturer och spännande föremål. 

En abonnering är 90 minuter lång. Den tiden brukar vara lagom för att hinna utforska hela utställningen, provsmaka allt ni vill och testa allt ni vill. Ni har hela museet för er själva och vår personal hjälper er att få ut så mycket av besöket som möjligt. 

Prisuppgifter:

Priset för en abonnering är 600 kr ex moms i abonneringsavgift samt 198 kr per person ex moms (6 %). Minsta antalet vi debiterar för är 12 personer. 

Vi kan ta emot bokningar på upp till 65 personer. Snacks och alkoholfri dryck ingår i priset och vi ser till att ha personal på plats som hjälper er att få bästa möjliga upplevelse.

Obs. För företagsevent kan vi ha öppet från kl. 9 på morgonen och framåt.

 

Kontakta oss

(Skriv gärna hur många ni är samt vilket datum och vilken tid ni är intresserade av att besöka oss.)